Wednesday, June 08, 2011

Eesti spordi „suurepärane“ nädal jätkub. Kui kõigepealt saime meie Bonnis Rahvuste Karikal viimase koha ja jalgpallikoondis Itaalialt 0:3 kesta (mis mõlemad on küll piinlikud, kuid mitte veel otseselt häbiväärsed sündmused), siis eilne jalgpallurite mäng Fääridega oli tõeliselt hale (nendele, kes ei tea – Fäärid said üle paarikümne aasta esimese võidu, mäng lõppes 2:0). Juba esimese poolaja keskel, kui seis oli veel 0:0, tekkis mul mängu vaadates küsimus, et kuidas neil õnnestus Itaalialt „kõigest“ 0:3 tappa saada. Lisaks sellele sai Kaia Kanepi kaotuse mingilt edetabelis kolmandas sajas olevalt mängijalt, keda ta loogiliselt peaks vasaku käega mängideski võitma. Tahate ma ennustan, kuidas läheb EM finaalturniirile püüdleval käsipallikoondisel, kellel on sel nädalal ees mängud Makedoonia ja Ungariga?

4 comments:

margo said...

Eesti korvpallinaiskond võitis EM-võistluste B-divisjoni viimases alagrupimängus Šveitsi 80:54 ja saavutas alagrupis kindla esikoha.

Lauri said...

st. et nüüd pääseb EMile? või et pääseb seltskonda, kus hakatakse selgitama EMile pääsejat? Igatahes midagigi head tõepoolest, käsipallureil läkski täpselt nii nagu arvata oli...

margo said...

Ausalt öeldes ei ole aimugi kuidas neid sinna EM-le valitakse. Aga niipalju jäi kusagilt kõrva, et järgmises valiktsyklis on B divisjon nagunii likvideeritud (nagu meestelgi) ja EM-le pääseb 16 parimat naiskonda.Seega ei andnud see divisjoni võit vist mitte midagi :-(

notsu said...

Itaalialt ainult 3:0 ilmselt tänu sellele, et itaallased üldiselt hakkavad pärast esimest väravat skoori hoidma ja palli veeretama ja teevad väravaid juurde ainult siis, kui kandikul pakutakse, nii et Itaalia võidu kohta on 3:0 isegi suur skoor.