Friday, April 27, 2012

Eelmisel teisipäeval juhtus selline kahetsusväärne lugu, et kaubandusvõrgust juustu hankides osutus minu saak pooleldi praagiks. Otseselt ta halvaks läinud ei olnud, kuid tal oli selline kuiv ja soolakas mekk juures, nagu oleks ta juba natuke kuskil õhku saanud (umbes sarnane maitse tekib juustul külmkapis seistes).

Olin toimunu üle nats nördinud, aga leidsin, et tusameel tuleks kuhugi välja valada. Võtsin siis kätte ja saatsin Estoverile (tegemist oli tema hollandi leibjuustuga viilutatud kujul) kirja, milles kurtsin oma kurva saatuse üle.

Tulemus oli üllatavalt positiivne - sain juba järgmisel päeval vastuse, kus lubati mu juust paremaga asendada (ja vana sooviti tagasi saada, et analüüsida, et mis seal viltu oli läinud). Aega sellega küll läks, aga täna hommikul toodi mulle uus pakike ning lisaks veel väikseks boonuseks karbike määrdejuustuga. Viis pluss, ma ütlen!

2 comments:

Anonymous said...

sa tegid selle vana vea, et alustasid sakummiga enne põhilist. mõni kohe ei õpi ...
oleks pudel peeti enne sees olnud, läinuks ka külmikus 2 kuud seisnud juust nagu kuld (seda tean omast käest).
ulaf

notsu said...

Estoveril on üldse midagi lahti, viilutamata juust oli kah kuidagi imelik viimati - aga see oli ka kõvasti alla hinnatud, ma arvasin siis, et eks nad sellepärast hindasidki.