Tuesday, November 10, 2009

Nii, Madeiramaalt tagasi (ja juba kahetsen, arvestades mis kõnts siin vastu vaatab). Reis oli super, kuigi bridžimäng suhteliselt ebaõnnestus ja lendamine on ikka üks p...sselastud transpordiviis. Mingi hetk teen ka pikema postituse, aga praeguseks üks jaotus, kus me tegelikult pakkusime päris hästi – kuid kumbki ei julgenud enda peale lõplikku vastutust võtta ja jätsime seepärast hea seitsme pakkumata.

Lauri - Leo
♠ÄKxx____♠Exxx
♥STx_____♥-
♦ÄExx____♦KSxx
♣Kx______♣ÄESTx

pakkumine käis nii:

1♣_(1♥)_2♣_(2♥)
p_______2♠
3♠______4♣
4♦______4♥
4♠______5♣
5♦______5♥
6♣______6♠
p…
tõlge siis selline:
1♣ = tugev (kuna olime odavas tsoonis, siis 17 silma ühtlasega läheb 1♣ avangusse)
.........2♣ = NAT, FG
p = pole midagi pakkuda (mängime siin trahvikontrat)
.........2♠ = 4 pada
3♠ = NAT (mul on küll absoluutne minimum, kuid päris head kaardid kui partner ärtu singli leiab – ja tõenäoliselt on mul kõnts võimalik ka järgmisel ringil ära näidata)
.........4♣/4♦/4♥ = cuebidid
4♠ =OK, meil on kontrollid, kuid vaata ise edasi, ega ma eriti slämist huvitatud ei ole
.........5♣ = esimese ringi cue ristis, ei tahtnud mult ässa küsida, kuna ta ei saa hästi teada, kas mul on kasutu ärtuäss, samuti võib ♣K olemasolu segaseks jääda
5♦ = esimese ringi kontroll ruutus
.........5♥ = esimese ringi kontroll ärtus, lootuses, et ma pakun 5NT Josephine’i ja ta saab oma padaemanda ära näidata
6♣ = ♣K, tundus, et partneril on vaja seda kaarti teada saada (ma ei olnud kindel, kas me oleme kindlasti slämmi teel või võime veel viies peatuda, kui mul ristis midagi ei ole ja pada on niru), Josephine tegemine ühest küljest ei tulnud pähe ja teisest küljest see ei pruugi lahendada küsimust, mis saab ruutukadujaist (meil on täpselt 4-4 padaklapp ja kui partneril on viiene risti ei pruugi ärtulööke jaguda) või kas ta ootab mult paja ÄKE-t. Vähemalt hoiab 6♣ esialgu pakkumise lahti
.........6♠ = resigneerunult, kuna tundus, et mu padakvaliteeti pole võimalik teada saada

Tegelikult oleks olnud siin kaks head variant suur slämm ära pakkuda. Esimene on juba nimetatud Josephine’i variant ja teine see, et Leo peaks mulle tegema veel 6♦ cue – näidates tõsist suure slämmi huvi. Selle peale ma ilmselt oma kaardiga pakuksin 6♥ = minu leht sobib seitsmeks ja ärtus jõudu raisku ei lähe, lootuses et Leo taipab, et pada ÄKE-ga ma paneksin kohe 7 täis (kui tal neid vaja on) ja kui mul pole ÄK-t, siis teen 6♠ signoffi.

Ei ole hea see vastutuse veeretamine…

7 comments:

Mts said...

Aga 3♠-i peale voidwood? Eeldab võibolla pisut ennatlikult seda et 6♥ seisab...

Lauri said...

Voidwoodi juures on halb külg see, et sa ei saa elu sees ristikuningat teada, sama hästi võiks kohe 6 pada ära blastida

Mts said...

Saaxid juhul kui järgmise ringi kuningate küsimisele samuti ärtu masti pildid arvestamata jätaxid. Mis on mõnes mõttes isegi loogline järgnevus ju.

Lauri said...

mmm... iseenesest antud lehega on see täitsa mõeldav, sest mu vastus saab olla 2 emandata, ehk siis 6C... eks mainin kunagi Leole, mis ta arvab asjast

saarlane said...

6C järel oleks Leo lehega ka 6H (mitte kohe 6S)mõeldav, see selline abi-Josephine või nii...

Anonymous said...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we possess been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] fitted a sustained immediately now and remember how to harness the colossal power of Xrumer and go off it into a Cash machine.

We also purvey the cheapest prices on the market. Diverse competitors devise cost 2x or square 3x and a destiny of the time 5x what we pervade you. But we maintain in providing enormous accommodation at a tearful affordable rate. The unbroken direct attention to of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper alternative to buying Xrumer. So we aim to keep that thought in mind and afford you with the cheapest censure possible.

Not solitary do we take the most successfully prices but our turnaround in the good old days b simultaneously after your Xrumer posting is wonderful fast. We compel secure your posting done to come you know it.

We also produce you with a ample log of affluent posts on different forums. So that you can catch a glimpse of also in behalf of yourself the power of Xrumer and how we hold harnessed it to benefit your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can expect to see thousands upon thousands of backlinks for your site. Scads of the forums that your Location you will be posted on have exalted PageRank. Having your link on these sites can deep down expropriate found up some crown rank help links and really boost your Alexa Rating and Google PageRank rating via the roof.

This is making your position more and more popular. And with this developing in reputation as well as PageRank you can expect to witness your site in effect filthy high in those Search Engine Results.
Above

The amount of see trade that can be obtained nearby harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your situation to tens of thousands of forums. With our higher packages you may regular be publishing your position to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Create 1 mail on a stylish forum drive almost always enter 1000 or so views, with communicate 100 of those people visiting your site. Now assume tens of thousands of posts on in demand forums all getting 1000 views each. Your see trade liking go at the end of one's tether with the roof.

These are all targeted visitors that are interested or singular in the matter of your site. Assume how divers sales or leads you can execute with this considerable figure up of targeted visitors. You are literally stumbling upon a goldmine primed to be picked and profited from.

Keep in mind, Above is Money.
[/b]

GO YOUR CHEAP DEFAME TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Laggin Downloads With NZB Downloads You Can Rapidly Search HD Movies, Games, MP3 Albums, Software and Download Them at Blazing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]