Monday, June 11, 2018

11. juuni - jätkame protsessi


Jälle rindeteateid:
Vastased on läinud lahjemaks – ja seetõttu ka tulemused mõnevõrra paremaks. Täna laekusid kaks nappi võitu (Horvaatia ja Šotimaa vastu) ja üks mõõdukas kaotus Saksamaalt. Naised seevastu alustasid hommikut sellega, et loputasid soomlasi kuivalt ja seejärel andsid pasunasse ka Iisraelile. Kahjuks pärastlõunal tulid napp kaotus Iirimaalt ja kõva kaotus Rootsilt, aga siiski võivad senise turniiriga üsna rahul olla.

Muidu ei olegi nagu midagi huvitavat rääkida, mis puutub meie legendaarsetesse hallidesse särkidesse, siis tüdrukute seljas näevad need veel suhteliselt normaalsed välja, nii et ilmselgelt on osa viga minus. Rummel veel lisaks leidis, et ma olen ilmselt liiga suure särgi varunud, mille suhtes ma nõus ei ole, särgi üldsuurus mulle sobib hästi.
Tõsi, tüdrukute särkidel puudub selline rohekas alamtoon, mis on meie omadel ja ma jään selle juurde kindlasks, et tasku on nõmeda koha peal! Anyways – pilt siis naiste koondisest:



Ahjaa, ühest ebameeldivast seigast ka - ehk siis tõlkes: „poola bridžimängijad on parajad värdjad“ (mitte, et see nüüd uus info oleks). Milles küsimus (kunagi kirjutan sellest pikema ja detailsema loo, kuna ma kavatsen seda teha ingliskeelsena ja maailmas laiali paiskama hakata, siis praegu ei viitsi detaile läbi mõelda) – ja kuna me niigi neid loputasime, siis seda magusam see kõik on.

A) meie lauas kobistasid poolakad õigesse lepingusse tulenevalt Luksi poolt antud valest seletusest minu pakkumisele, mis omakorda tulenes poolaka poolt antud eksitavast seletusest. Esiteks sai poolakas pakkumise ajal aru, et teisel pool lauda võis olla mingi erinev seletus, kuna partner pakkus imelikult ja kutsus kohtuniku. Kui mina taipasin peale matši lõppu, et võimalik, et meie oleme kahju kannatanud sündmuste tõttu ja tahtsin kohtunikuga sel teemal suhelda, siis poolakas kadus nagu linnutiivul. Kohtunikule sain seletatud asja ära, aga järgmisel päeval hakkas pihta mingi poolakate häma ja salgamine ja kohtunik, kuigi ilmselt võinuks ja pidanuks aru saama, et päris lambist see asi ei tekkinud, leidis, et „sõna sõna vastu olukorda“ ei saa lahendada (eriti kui on ebaselge, mis tegelikult toimuma oleks pidanud), tulemus jäeti jõusse. Tõe huvides tuleb mainida, et Luks oli seal jaotuses muidu ka loll.

B) teises lauas tegi Sven mingi avalduse, poolakas pani kirja talle tihi vähem kui ta sai (küsimus oli ületihis). Järgmisel päeval sellest teemast rääkida tahtes jooksis üks poolakas üldse minema ja teine teatas, et ta peab partneriga rääkima – ja seejärel teatas, et kuna partner pole nõus, siis nad ei ole nõus tulemuse parandamisega. Ja kuigi taas loogiline mänguviis, mida Sven oli tegemas, oleks viinud selle tihide arvuni, ei olnud kohtunikel mune, et õige tulemus kirja panna.

Ehk siis seda me neile ei kingi ja seda lugu kavatsen ma levitada kus vähegi võimalik! Ja paras neile J

1 comment:

Leo said...

Sven-Sven juba karistab poolakaid. Enne vooru läheb sinna lauda, kus salgajad mängivad ning hoiatab kõva häälega vastaseid, et need iga sisestuse üle kontrolliksid, kuna vastas on valemängijad. Kõik vastased on seni Svenil tänulikult kätt surunud. Aga poolakad viimasel korral ei tahtnud oma lauda jõuda. Siis pidi Sven algul kehapettega minekut tegema ja pärast tagasi tulema. Paar päeva olid poolakad vait, aga eile kukkusid juba sõimama.