Tuesday, June 05, 2018

Ostende - 5. juuni

Jõudsime elusalt kohale. Päris palju veidraid asju juba ainuüksi transpordialaselt kirjas:

* Autorendifirmas ei olnud seitsmekohalisi autosid, seega tehti meile upgrade - ehk siis anti mikrobuss (Opel Vivaro). Maarja, kes pidi piloot olema, selle upgrade'i üle rõõmu küll ei tundnud - ta polnud elus midagi sellist roolinud. Alguses värises küll natuke aega vaprusest, aga sõitis ilusti kohale.

* Kui äraandmiseks masinat tankima üritasime hakata, siis võis lolliks minna, aga me ei leidnud üles kohtagi, kuhu pumba voolik toppida. Lõpuks polnud muud teha, kui Maarja guugeldas - ja nüüd siis teame, et seda tuleb tankida nii, et avada juhiuks, sealt alt tuleb välja mingi klapp, kus on siis koht, kuhu saab kütust lisada.

* Selle protseduuri käigus leidsime ukse seest surnud linnu.

* Auto tagastamise kohta öeldi meile, et kui me tuleme ajal, mil kontor lahti pole, siis jätku me lihtsalt auto sinna ja võti kasti. Tekkis probleem: polnud kohta, kuhu auto jätta, isegi muru oli täis pargitud. Õnneks tuli sinna keegi kohalik töömees, avas hoovi, võttis meilt võtme ja kutsus meile isegi takso välja, et tagasi saaksime.

* Tagasiteel sõitis meist ca 100-150 meetrit eespool keset kiirteepiiret. Juppe oli kõik kohad täis, aga õnneks tüüp ise (ja keegi möödasõitjaist) kannatada ei saanud, ainult auto nina oli mäsaks.


Homme hakkab siis mäng, nagu kiuste on kohe alguses nelja vooruga päev (kuna Sven jõuab natuke hiljem, siis peame mängima vahetuseta).

No comments: