Saturday, June 09, 2018

Ostende - 9. juuli

Turniir jätkub töiselt. Ma arvan, et pärisorjadel võis umbes sama efektiivsus olla... Ehk siis täna oli kaks matši, Taani ja Prantsusmaaga. Mõlemad saime umbes 30 IMPiga tappa. Mäng tegelikult ei olnud üldse mitte väga katastroofiline, aga kuidagi ei suuda ise IMPe sisse tuua - ja suuremad skoorid kipuvad vastastele kukkuma: meie saime kahe matši peale kokku 8 IMPi, mida on vähe, mis vähe. Kui aus olla, siis näiteks Taani vastu oleks võinud asi kohe esimeses jaos märksa sõbralikum olla: Sven ja Vasja ajasid vastase 5♥sse - aga kahjuks lasid selle välja; meie saime ühepoolselt pakkuda, aga Leo armus releetamisvõimalusse ja jõudsime ka 5♥sse. Minul seda välja ei lastud (ja kui olla kristalselt aus olla, siis ma patserdasin selle isegi kaheta). No ja eks ta umbes nii käibki siin - täpselt nagu ühes FB lõimes sai tõdetud: kõvemad patserdavad juhuslikes kohtades vähem (ja sellega käib kaasas ka parem "õnn"). Prantsusmaa vastu proovisin ühte gämblit teha, kuna eeldasin, et oleme 20 IMPiga taga ja tahtsin natuke "saali vastu" mängida. Ei toiminud (aga mu eeldus oli selles suhtes vale, et taga olime ca 27 IMPiga) ja Sven oli natuke kuri, aga noh, eks selline olukord tekitab ilmselt frustratsiooni küll - ja mul savi, mängin ikkagi mõnuga edasi.

Naiste võistkondlik hakkab homme, täna lõppenud paarikalt Maarja-Mirjam kukkusid lõppkokkuvõttes 9. koha. Üldse oli mõlemal naispaaril ikaldus, Ines-Aire hävisid täna täiesti. Sellegipooles kõlab EMi esikümne koht väga ilusti.

Täna toimus ka avatseremoonia, aga eestlased olid natuke laisad seal osalema - pool naistekoondist oli kohal, meestekoondis skippis täiesti. Kui vahepeal on olnud banketid tseremooniatel lahjad, siis seekord olevad see olnud taas hea: mõnusad joogid ja suupisted. Ma sellegipoolest ei kahetse, et skippisin, Tuule tehtud kotletid olid ka suurepärased.

Turniiritabel näeb küll suht kurjakuulutav välja, aga no mis parata. Mul on igatahes tuju hea ja võitlusvaim üleval!

3 comments:

Lauri said...

Igaks juhuks täpsustan, et Svenil oli selles suhtes 100% õigus, et see ilmselt ei olnud väga hea mõte, vähemalt mitte kallis tsoonis. :)

Meelis said...

Kui sa niipalju siin juba sellest gamblist räägid, siis ütle, msi kaardiga sa vastase all-inn ära callisid?

Lauri said...

Kle leidsin, et ei lähe Luksi miinimumpoolbloki+kehva masti vastu geimi lehega:
KT
ÄSTxx
KST
ÄEx

ehk siis üritasin süsteemi gämblida, kuna seis on nkn sitt. Ilmselt loll mõte, eriti kallis tsoonis, seda ma pole viitsinud masina abil välja arvutada, aga ma eeldan, et 4♠ šansid on ca 75% (kuigi ilmselt sisaldab mitmeid ruutu KS õigeid arvamisi). Igatahes payoff võimaliku õnnestumise korral oleks ikkagi liiga väike võrreldes kadudega vale puhul. Võimalik, et sellist asja tasuks teha knock-out matši viimases segmendis. Hetkel kusjuures swingitada ka ei õnnestunud, prantslased lõpetasid ka osamängus.

Antud jaos igatahes ei olnud võimalik midagi arvata, kahjuks olid kõik pildid minu ees (tüüp oli suutnud 15pp-ga passida).