Wednesday, November 15, 2006

PART 1
Tegin septembris inglaste 503-küsimuselist mälumängu, seal oli sees küsimus:
Q14 The singer of such global hits as Pon Da Replay and SOS, Rihanna comes from which country?
polnud kuulnudki sellisest lauljast veel enam "globaalsetest hittidest", pakkusin hea õnne peale Iisraeli (Vallo pani isegi Soome kirja, mis kirjapildilt oleks päris lahe pakkumine, aga siis vast oleks kuulda olnud et sommidel mõni kõva tegija on). Vastus oli hoopis Barbados. Nojah, õlakehitus - jälle üks minu jaoks mõttetu küsimus

PART2
eilses Tartu mälumängus küsimus mingi mõttetu laulja kohta, kellel on mingid hitid ja kes on pärit Barbadoselt (pilt oli juures - oli mingi noorepoolne neegritädi). Jälle mitte midagi ei tea, aga miskipärast on septembrikuisest mängust nimi meelde jäänud. Paneme siis kirja Rihanna - 2 punkti nagu maast leitud (mida nad õigupoolest ka on)

ehhh... loll mäng see mälumäng

lõbusam oli see kui küsiti Saksa II maailmasõja aegse raketibaasi asukohta. Ma mäletasin et see oli ühe saare peal, aga kummal - kas Rügenil või Usedomil - vot see küll meelde ei tulnud. Võistkonnakaaslased koopereerusid ja lõpuks otsustasime et kirjutame Usedom - väiksem ja mõttetum neist kahest, lihtsam baasi teha. Viimane hetk tuli pähe aga mõte - "mis kurat neil seal Peenemündes oli???" Tõmbasime siis Usedomi maha ja kirjutasime Peenemünde ning jäime närviliselt vastust ootama. Õige vastus oli: Saksa raketibaas asus PEENEMÜNDES (hurraaa!) mis asub USEDOM'i saarel (nähh... kogu ajudemurdmine lihtsalt selleks et üks 2-punkti-vastus teise vastu välja vahetada)

No comments: