Tuesday, November 28, 2006

(sugu)elu ja bridži sarnasusest
see on küll vana (ja minu arust mitte eriti hea) nali, et need kaks asja on sarnased - juhul kui sul pole head partnerit on sul vaja head kätt, aga tegelikult leiab ka hunniku muid paralleele:

* hoia partner õnnelikuna! kehtib raudselt mõlema ala kohta. Kuskil lugesin mõttetera, et "ma küll teadsin et see ei ole õige kaitse, kuid see oli selline käik, mis teeb partneri õnnelikuks ja see on ju peamine!"

* kui partnerluses tekib probleeme, siis korra uue partneriga proovimine võib anda hea tulemuse (tõepoolest toimib). Paraku aga kui siis üritad rohkem asju kokku leppida või ära proovida siis kerkib üles täpselt samasuguseid (või sama palju) probleeme ja lõppkokkuvõttes oled sattunud vihma käest räästa alla.

*bridžipaariline on nagu elukaaslane - kuigi aegajalt tekib tahtmine proovida ka kedagi muud, siis eeldab teine by default et sa oled temale reserveeritud ja on sellest nördinud

*Paul Leisi mõttetera selle kohta, kui baaris hakkas üht naisterahvast püüdma, aga see oli abielus (või mehega) - "elu on nagu bridž - vahel juhtub et üritad emandat valelt poolt lõigata"

ühesõnaga - kui kellelgi veel mõni mõte tekib, siis andku aga teada ja ma lisan siia heameelega neid senikaua, kuni raamatu jagu kokku saab!

No comments: