Sunday, June 10, 2012


Alanud jalgpalli EM tappis mõnuga tennise Prantsuse lahtised ära. Kui esimestes ringides veel viitsisin tennise tulemustel silma peal hoida (ja vahel vaatasin telekast mõne mängu), siis jalka alates oli sellega lõpp. Mis siis, et tegu oli esimeste ja mõttetute alagrupimängudega ja tennises jõudsid kätte veerand- ja poolfinaalid, ei olnud enam vähimatki huvi enam reketiga tüüpe jälgida. Kuskilt uudiste pealkirjadest nägin ära, et naiste turniiri võitis Šarapova, meeste turnast ei tea isegi seda, kes poolfinaalides mängisid. Ilmselt homme mõnest uudispealkirjast tuvastan, kes võitis… 
Tuvastasin end mõttelt, et jalgpalli EMi ajal on kohatu selle mängude vahel spordiuudistes Eesti jalgpalliliiga kohtumisest rääkides sinna juurde veel pilti ka näidata. Seda nähes ei tea kas naerda või nutta, kui pall peale nurgalööki teeb karistusalas kolm aeglast põrget ja ei ründajad ega kaitsjad selle peale eriti ei reageeri.
Ise siirdun nüüd natukeseks ajaks Iirimaale, eks näis kui palju linna peal karjumist kuulda on, kui parasjagu Iiri koondise mänge üle kantakse – arvestades, et vaenlasteks on Itaalia ja Hispaania, siis ilmselt midagi head neil oodata ei ole. Ise osalen samuti EM-il, bridžis, aga seda paraku telekast üle ei kanta (BBOst ilmselt küll), nii et hoidke pöialt! 

1 comment:

miira said...

Ehk tennis on nagu see tüüp sinises ja jalgpall valges?
http://www.youtube.com/watch?v=WgMUdrCYw24&feature=player_embedded