Thursday, June 21, 2012


Eile oli naistel mänguvaba päev ja meie teadagi olime juba turistiklassis. Seeniorid see-eest said täistööpäeva – kolm matši – ja selgus, et üleeilne presidendi vastuvõtt oli nende mängule tõeliselt innustavalt mõjunud. Tuli kaks võitu ja viik ning pääsemine senisest pikalt viimasest kohast (ja tagant kolmaski on juba käeulatuses). Meie aga otsustasime oma vaba päeva ja ilusa ilma ära kasutada ning tegime Maarja ja Airega loomaaiatuuri. Kui Dublini loomaaed paari sõnaga kokku võtta, siis need oleksid: kallis (pilet 15 EURi), väike (erinevaid loomaliike väga palju ei olnud) ja ilus (olemasolevatel olid väga mugavad tingimused ja ruumi laialt käes). Paari lemmiku pildid kah:


Kassleemurid ei ole just kõige osavamad varitsejad - kui raamatus "Meie varblased" oli tegelane Jalad Tolknevad Pesast Välja, kes kuidagi peitu ei saanud pugeda, kuna tal jalad tolknesid pesast välja, siis samas raamatus kannaks kassleemur ilmselt nime Saba Tolkneb Põõsast välja.


Viiralti tiiger. Tuleb tunnustada kaslase pikaealisust!


Kaks nooremat elevanti hullamas. Üks tahtis veeni minna, teine blokkis teda ja vahepeal liikusid mõlemad sünkroniseeritud sörgisammul tagurpidi. Ma kahtlustan, et talitajad on neile lollusi õpetanud.



Punane panda lõunauinakul - magab täpselt nagu kass, ilmvõimatusse pöördesse keerdunult ja keel suust väljas.


Kuigi loomaliike palju ei olnud, oli maa-ala piisavalt suur, et võttis korralikult läbi ja edasi enam linnas ringi siiberdada eriti ei viitsinud, käisime korra Trinity College’i juures vaatamas ja ma lasin end Molly Malone’i kuju juures pildile võtta. Täna hommikul selgus, et Iirimaa ilm annab vastulöögi, seni on akna taga pidev vihmasadu ja kõva tuul, nii et kui nii edasi läheb, siis ma ilmselt ei viitsi hotellist üldse välja minna vaid veedan päeva BBOs kiibitsedes.

mina ja Molly



No comments: