Sunday, June 17, 2012


Tundub, et sel EMil on meil finaali saamisega probleeme – eile tuli Rumeenialt viik ja Walesilt. Mäng ei taha kuidagi sujuda, nagu ei teegi mingeid väga hulle lükkeid (va. mõnikord kaitsemängus), aga midagi sisse ka ei õnnestu tuua. Ilmselt on tegemist selle Zia „käikude“ teooria laiendatud versiooniga – kui tal oli kolm käiku: 1. kõik läheb untsu, 2. tavaline kruiisimine ja 3. kõik õnnestub, siis me kügeleme kuskil 1. ja 2. käigu vahel. Päris kõik untsu ei lähe, aga midagi head ka ei toimu. Samas nagu oli näha Walesi eilsest mängust meie vastu, kui sa oled 3. käigu peal, siis võib tabelis päris kõrgele ronida. Igatahes kõik arvamiskohad pandi meie vastu pihta ja pressimisjärgsed olukorrad lõppesid ka neile õnnelikult.
Dublinit pole endiselt näha õnnestunud, eile tuli korra isegi päike välja, kuid kui mäng lõppes, siis oli jälle ilm tatiseks pööranud ja otsustasime linna peale mitte minna ja teha koduses ahjus kala. Olime söögiga parasjagu poole peal, kui Pihel tuvastas, et tema kala sees on väike ussike, kes vonkleb reipalt (kala oli ahjus olnud 175 kraadi juures 25 minutit, nii et päris vastupidav loom pidi olema). Juurviljad panime nahka, kalajäägid viskasime minema ja diskuteerisime teemal, et huvitav, mida usside tõrjeks ette tuleks võtta (kõik me olime vähemalt poole oma kalapalast nahka pannud), kas pöörduda arsti poole või saata keegi poodi viina järgi. Ma küll mõtlesin, et peaks ikkagi oma kalatüki lõpuni sööma – kui sellest võib ussid kõhtu saada, on need mul juba ilmselt olemas ja kala ise oli hea, aga Maarja laitis selle mõtte maha. Helistasime Tuulele, ta arvas, et kui uss on kalas, siis tuleks ta sealt välja võtta ja kala korralikult läbi praadida, ussimunad kalafilee kaudu lekkima ei pidavat. No pagan, oleks ma seda teadnud (mul psühholoogilist tõrget ei tekkinud, lõppeks õunte ja vaarikate sees on ju pidevalt mingeid elukaid).
Täna ootab ees üks ja ainumas mäng Poolaga, loodetavasti on nad oma kurbtust eilse jalgpallitulemuse üle alkoholi abil hoolega leevendanud, igatahes välja panevad nad oma eliitpaarid (meil Leoga on Balicki-Zmudzinski).

2 comments:

Anonymous said...

Pea püsti kõik ei ole veel kadunud

ylis

Anonymous said...

13. voor vähendas 9 kohaga vahet 3 punkti võrra. Lootus sureb viimasena.

Uudistaja