Tuesday, June 21, 2016

Budapest 2016 - 21. juuni


Eilne päev oli võrreldes varasematega taas natuke reipam. Inglismaalt saime küll lüüa, kuid Küprose, Belgia ja Serbia panime kotti. Loomulikult juhtusid taas igasugused huvitavad asjad nagu 4-2 trumbiga 5 ärtu mängimine (Belgia vastu) või jagu, kus serblased said kahe laua peale 17 tihi NT mängus meie 9 vastu, aga üldiselt võis eluga rahule jääda, isegi kui Küprose vastu kujunes võit ebamugavalt napiks. Pakkusime ära ka meie paari esimese suure slämmi, mis õnnestus isegi võita. Turniiri üldseisu järgi oleme nüüd kus pool on mängitud 27/37.

Naistel ja seenioridel läks aga eilne päev täbaralt: naised kaotasid kõik kolm mängu, muu hulgas San Marinole (ülejäänud vastased olid Itaalia ja Venemaa) ning jätkavad 22/23, seeniorid aga said kopsakad kaotused Belgialt, Iisraelilt ja Portugalilt, ning on 21/24. Mis teha, selline see eluke praegu on.

Eile oli pildistamispäev: tehti ametlikke pilte mängijaprofiilide jaoks ja samuti tegime võistkonnaga fotosessiooni Ferencvarose kotka all. Õigemini kõigi kolme võistkonnaga - mõned tulemused on siin:



Lahtine koondis


Kõik kolm koondist

Täna on "sisuliselt puhkepäev" - ainult kolm matši. Vastasteks siis Rootsi (kes on väga kõvad), Wales (kes ei ole eriti kõvad, aga miskipärast on meile kippunud ebameeldivad vastased olema) ja Taani (kes peaks meist mõnevõrra tugevam olema). BBOs meid täna ei näidata.

1 comment:

Pihel said...

Ilusad tulemused täna, poolehoidjad on rõõmsad! Õnne paistis kah olevat, näiteks naiste koondise 6nt kahe ässata. Kvanteteku järgnevus? BBOs jõuti sinna samuti, aga mindi taha.