Thursday, October 30, 2008

Helistas mulle Ulafhai ja avaldas arvamust, et Svenil on õigus – Eesti bridž jõudis maailmakaardile. Loomulikult ei ole sellel mingit pistmist meie lahtise koondise esinemisega, vaid peale Pekingit olevat võimatu Eesti lipu all BBO-s mängida, ilma et mõned mustad külje alla ei poeks ja eesti tüdrukute järgi pärima ei hakkaks. Teet Kuusemaa (alias Capitano) olevat eile mingis suvalises lauas toginud, kui kohale ujusid kolm Kolumbia tähekesega (!) mängijat ja kõik hakanud midagi mingi Trinka kohta rääkima. Capitano muidugi mitte midagi ära ei jaganud ja hakkas õhtul saunaklubis Olafile kurtma ja imestama, et mis pull käib. Olaf irvitanud end selle peale üsna pooleks (ma ise tahaks kirjandusliku ilu pärast väita, et „tegi naerust püksi“, aga ma kahtlustan, et ta riietega lavale ei roni) ja tegi prognoosi, et järgmiseks juhtub see, et Venetsueela tüübid võtavad samas asjas ette Ökuli. Elame-näeme, viimane Olafi prognoos oli igatahes hämmastavalt täpne. Enne Pärnu karikat ennustas ta, et esimeses voorus istub 1 NS-s kas Sester-Levenko või Triškin-Karpov (teoreetiliselt istumine loositakse, aga Vampsi puhul ei usu peaaegu keegi, et see ka päriselt nii on). Olaf ise arvas, et oleks võinud totalisaatori teha – kui „inimesel tänavalt“ on šanss 1/60le, siis temal on fifty-fifty – kas istub Sester-Levenko või siis Triškin-Karpov. Seekord siis istusid Triškin-Karpov, niipalju siis tõenäosusteooriast.
Ajakirjandusest jooksis läbi uudis „Pärnu lõbustusasutusest leiti 41 joobes alaealist“ ja mainiti, et klubi juhataja olevat end mingi koguse alaealistega sisse barrikadeerinud ja keeldunud välja tulemast, andes alla alles siis, kui Päästeamet kohale telliti ust maha võtma. Ma küll ei tea, kas see on 100% tõsi, aga igatahes kui ma kaks ja kaks õigesti kokku panin, siis peaks seegi bridžiuudis olema. Sellised lood siis…

2 comments:

Anonymous said...

Logisin täna õhtul BBOsse sisse, vaatan Trinka on online. Kobisin siis tema lauda kiibitsema. Lisaks minule oli seal veel 75 kiibitsat vaatamas. Tegu oli niisama suvalise mänguga.
Mina, loll, mõtlesin, et 75 kiibitsa põhjuseks on need 3 tärniga mängijat, kes veel kaardilaua ümber istusid. Aga võta näpust, tundub et panin ikka päris puusse.

Lauri said...

blondiini efekt... võib-olla on neil kuskil mingi liides BBOle juurde pandud, mis pilti ka näitab?